Alla inlägg under mars 2010

Av Angelika - 16 mars 2010 08:33

Åhh less.. eller är kanske inte less nu, men har varit det.

Alfred vaknade vid 4 och skulle prommt upp ur sin säng, så efter skrik och gråt från hans sida så gav jag med mig och han fick komma och sova med mig..   


Tog ett tag för herrn att somna.

Sen vaknade han före kl 6 as usual.. Jag bad han gå och slå på teven och sätta sig i soffan och se.. så det gjorde han. men efter ett tag blev han raslös och började låta med leksakerna (elmopeden) så då var det bara att kliva upp.. Ville ju inte att vincent skulle bli väckt. men det blev han iaf.. Älsklingen hade inte ens kommit hem så kändes förjävligt att måsta kliva upp haha..   


Men har hunnit med en massa redan. alfred har hunnit få frukost 2 ggr, välling och sen mackor när storebror åt frukost, hunnit diska jätte disk-berget från i går, koka mig kaffe, klä bägge barnen (eller alfred. men tagit fram kläder åt vince), duscha alfred och sånt som hör till med duschning (smorning, petning av öron mm). så jag är nöjd över morgonen trotts allt   


Ska strax gå med pojkarna på dagis.. När jag kommer hem ska jag ringa min coatch och boka ett möta. var ju tvungen att ställla in förra veckan då alfred var sjuk :/

Sen får jag se vad som händer. söka jobb, träna körkortsteori bla..   


Ha en bra dag! Godmorgon   

Av Angelika - 15 mars 2010 11:19

Ja i fredags så gick inte våran kära dator igång.. Anledningen till det var nog att robert drog ur strömmkabeln i torsdags kväll när datorn fortf var på.. men som tur var så kom min bror lenny hit på fredag och kunde då fixa den åt oss.. =)


I Fredags så bev det ingen utgång, jag hade verkligen inget sug alls. Robert fyllde år och dagen blev verkligen en "full rulle dag".. Vi (han) skulle ju inte ha något kalas. Dom som ville fick komma utan inbjudning. och visst dök det upp människor.. var fullt ös här från kl 10 till kl 18:30.. Ja och sen kom Lenny vid 21 tiden för att sova här hela helgen :) Men var mycket trevligt med alla gäster :-D  kvällen blev en mysig hemma kväll med min karl och brorsan =)


 

(Födelsedags barnet)

(Tårtan jag knåpade ihop


(Första gästerna. Freja och vickis  


Lördagen började även den snabbt. Lenny och robert åkte iväg till systemet vid 12 tiden för att köpa öl åt roberts bror som befann sig I umeå och så for dom och köpte en hockey biljett åt honom samtidigt. Under tiden hann roberts pappa anlända. så kaffet åkte igång och lite fika åkte även fram.. Sen kom dom tillbaka, så vi fikade lite och sen for svärfar hemmåt igen.. (var och hämtade en skoter)

Vid 14 tiden kom det hit 2 grabbar till, och ölen åkte fram. ja inte för mig, för kilarnas del :P Sen kom det några stycken till och festandet var igång.. Måste säga att det är himmelskt trevligt att höra och se när 6 st killar spelar hockey och dricker bärs. ja dom spelade Nhl på Xboxen förståss ;-) Vid 18 tiden begav dom sig mot coop arena och det blev tvär tyst här hemma.. så jag och alfred fick äntligen ta över soffan och kunde se Bolibompa i lugn och ro :)

När alfred somnat för kvälle så åkte Xboxen igång och även en öl (2?) tog jag mig.. Vid kl 21 kom robert, lasse och lenny tillbaka.. efter en förslust match mot timrå (den avgörande) så det var lite små depp.. men efter några till öl och lite spelande så var dom nöjda igen. även lite fylle käk hann dom med.. Sen vid kl 23 begav dom sig mot krogen. Ja var SJUKT sugen att följa med. men gick ju såklart inte haha :P Lenny och robert kom hem igen vid 3:30 nån gång. jag vaknade då och sen kunde jag inte somna om.. Robert snarkade så förbannat, så fick tillslut lägga mig på soffan.. Och alfred vaknade kl 5, så ja. vart inte mycket sömna för mig :P


(Hockey Grabbarna)

(Hockey Grabbarna)  

Söndagen spenderades i soffan i stort sett hela dagen.. Vi åt pizza och såg tv.. Lenny åkte hem igår kväll vid 19 tiden :) Så här har varit en helg med fullt ös =) Robert var super nöjd över sin "födelsedags fest".. Och det var ju d som var meningen.. Mitt hjärta   

Av Angelika - 11 mars 2010 11:07

Snö snö snö.. när ska det sluta snöa? Jag vill ha vår vår vår! Men kanske det blir bättre till helgen *optimist* :)

Alfred är ändå sjukt fortf så vi kan inte vara utomhus nånting. har suttit inne sen i måndags.. Hoija! Idag skulle jag och köpa älsklingens present, men det sket sig juh.. Måste ju vara hemma med Alfred..



 

Jag hade små planera för att dra med mig några girls ut i morgon och festa lite. men är inte sugen alls och har egentligen inte varit det heller. så tror jag skiter i det. Börjar jag bli gammal? Tycker det är jobbigt bara tanken på att fixa till sig, sminka sig osv. och sen att dagen efter brukar vara hemsk är ju inte det roligaste heller haha..

Nåja, ska vänta och se vad gumman säger ;)

Blir då skoj för robert på lördag när dom först ska sitta hos oss några stycken och dricka innan hockeyn och sen ut och rejva på säkert allstars efter hockeyn.. Jag ska då bara ta det piano Lördagkväll =)


Shit va meningslöst inlägg. haha

Alfred är grinig och säkert trött. han har varit vaken i stort sett hela natten. och ja, jag också för den delen. enda nackdelen med barn är att man inte får sova ut på en massa jäkla år hahaha :P Han har velat dricka ja säkert 10 ggr minnst och det är ju super bra att han vill dricka då han är sjuk. men ack så trött jag varit när jag varit tvungen att tända lampan en massa ggr :P men allt för min lilla prins!   


Ska styra nå lunch åt oss nu.. Ha en bra dag!!

Av Angelika - 9 mars 2010 08:29

Ja dumma sjuka, bort med dig!

Den vill nämligen åt min son hela tiden. Han har varit sjuk mest hela detta år tycker jag. Feber hit o dit, förkylning hit och dit.. Förbaskat!

Så idag och det blir nog hela veckan (igen) så får alfred vara hemma från dagis.. Och

nu när det börjar vara så fint ute, så typiskt..


Igår fick jag fin besök av Martina.. Super skoj! Vi ses för sällan, alldeles för sällan!

Så igår spelade vi lego indiana jones och fikade, trevligt var det :)

Kanske blir att ses på fredag också, men beror på ;)


Ska faktiskt inte skriva mer än såhär. ska gå och powernapa med alfred nu. båda är  trötta smo tusan. Vi steg upp före kl 6 idag.. igen! men så är det med barn :P


Ha en bra dag!

Av Angelika - 8 mars 2010 07:07

Jag sitter och funderar på villken sida man ska kika på Ny bikini, sommarjacka mm.. Eller det hinner man ju köpa sen iofs. Kanske bättre att kika in vår sortimentet nu. men en bikini måste jag köpa mig till sommaren. dom jag har är inte som dom ska. och sen har dom några år på nacken :P Plus att formerna kanske inte är sig riktigt lika efter graviditeten hahaha.. Stog ut med dom i sommras, men i år ska jag banne mig ha en ny! Så tips på snygga badkläder uppskattas   


För övrigt så har barnen vaknat kl 06. Eller vince var vaken tidigare, men klev upp då vi steg upp.. Försökte få honom att sova en stund till, men utan resultat. så han kommer att vara trött idag på dagis :/ Det är 3 hela härliga plus grader ute idag och jag antar att det kommer bli varmare med solen som är på väg.. härligt! Synd bara att det inte var sol och varmt igår som vi trodde det skulle vara.. men våren är verkligen här snart det känner man!



          

       


Våren -09 var det. Underbart!

Av Angelika - 7 mars 2010 19:18

Till nära och kära   *5 Mars*


             

Av Angelika - 7 mars 2010 19:06

Ja det kändes nästan så...


För några dagar sedan (ni som har facebook vet vad jag pratar om) satt robert på ansiktsboken och spelade Poker. Mitt i allt så säger han "KOLLA! Det hoppa just in en tjej Som heter Angie. och hon ser ut exakt som dig".. Och visst fasiken gjorde hon ju det. jag hann tom säga att hon måste ha stulit min identitet hahaha.. Klart att hon inte gjort det, men jag brukar juu kallas Angie och hon såg banne mig ut som mig. har ett kort någonstanns där jag posar exakt sådär. dock utan mössa och brillor.. Ja men se själva så förstår du vad jag pratar om! :P


 

Look a like eller inte?

Av Angelika - 7 mars 2010 18:51

Barnen ser Bolibompa och äter kvälls mat.

Vi har alla legat i soffan och mysigt efter middagen allihopa.

Härliga Söndag då man oftast inte har några måsten :)


Robert har varit och åkt bobb/madrass med vincent i backen, och sen har dom varit och gjort lite andra saker. Bara dom två! Med andra ord så har vince haft egen tid med pappa idag. det är inte så ofta det hinner med att ha det, så idag passade det utmärkt. för i morgon far han ju till mamma sin igen :(


Igår skulle vi egentligen på Kalas. eller vi trodde det var kalas. var sagt så från början, men hade ändrats till idag och jag hade inte sett det. Så det var som surt då vi fixat oss och köpt present mm. så var bara att vända och fara hem igen igår då vi kom dit, för självaste födelsedags barnet var inte ens där.. Så ja det var trist. hela dagen vart som knepig.. Men vi for till Candy house och köpte oss en massa gotta! :)


Idag har jag bakat nougatrutor och det är nog det enda jag gjort i stort sett.. haha

Och goda vart dom, härligt med nya recept så man inte alltid bakar samma sak.. Robert fyller ju strax år, så måste ju fylla ut frysen med nånting så man iaf har att bjuda på en sort om det kommer någon. men det blir då inge kalasande.. orkar jag inte ha.. haha han är ju ingen bebis ;) För vince fyller ju i april och sen alfred i maj, så vi hinner ha kalas så det räcker :P Robert ska fira sig själv på lördag! Festa med andra ord. Han tyckte vi skulle gå ut tillsammans, men jag tycker han ska ta sig en killkväll och slippa mig en stund :) haha..


Nu ska grabbarna göras färdiga för sängen. Dagis för vince i morgon. och jag och alfred måste gå med honom eftersom robert börjar jobba kl 06 i ottan. Sen får vi se vad vi gör. kanske ut och promenarar om det är skönt väder =)

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards